Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont - Szentendre
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
06:00 - 21:0006:00 - 21:0006:00 - 21:0006:00 - 21:0006:00 - 21:0006:00 - 21:0009:00 - 20:00
Egyéb nyitvatartási információk Wellness:
Hétfőtől Péntekig 10:00 – 21:00
Szombat, Vasárnap 9:00 – 20:00

Fittness:
Hétfőtől Péntekig 6:00 – 22:00
Szombat, Vasárnap 8:00 – 20:00
Cím: 2000 Szentendre, Kálvária út 16/C.
Központi telefonszám: +36 26 300 200
Központi e-mail cím: v8@szentendre.hu

Rólunk

A VIZES NYOLCAS Uszoda és Szabadidőközpont 100 %-os élményt nyújt minden korosztálynak, 0-99 éves korig, aki óvja az egészségét, aktív kikapcsolódásra vágyik, és mindezt egy csodás és minden igényt kielégítő inspiráló környezetben képzeli el!

Medencék
A komplexum első szintjén található az úszómedence, mely 33 méteres hosszával, 8 pályával és lelátóval ellátva várja a sportolni vágyókat. Kicsik és nagyok részére is egyaránt szervezünk úszótanfolyamokat, és többféle sportrendezvényt, versenyeket.

Az úszómedence mellett a kisgyermekek részére egy tanmedence is kialakításra került, ahol az úszásoktatás mellett egyéb szórakoztató vizes programmal, és babaúszási lehetőséggel várjuk a kicsiket is! Nyáron úszótáborok helyszíne, ezenkívül az év minden minden időszakában aquafitness és csecsemőúszásokat tartunk.

...egyszerűen – Mindenkinek meg kell tanulni úszni!
Az úszás megmozgatja a test összes belső izmát, fejleszti az állóképességet, növeli a hatékonyságot és a mozgékonyságot. Mivel a víznek nagy az ellenállása, ezért a vízben végzett gyakorlatokkal 600 kalóriát égethetünk el óránként. Emellett hajlékonnyá és rugalmassá is válunk. Az úszás ismétlődő mozdulatai ugyanis növelik az izmok rugalmasságát, különösen a váll, a csípőtájék és a térd izmait tartják kiválóan karban. Rendben tartják a gerinc stabil állását, nyújtja az izmokat, s mindezen túl lelki békénk stabilizálódásához is hozzá járul.

Az úszás, mint életelem…
Egy indiai mondás szerint a lélegzés maga az élet. Az úszás az egyetlen olyan sportág, amely légzésszabályozásra kényszerít bennünket, és ezt nagyon fontos lenne beépíteni mindennapjainkba. Az úszás alkalmával megnövekszik a tüdő kapacitása, minek hatására sokkal mélyebbeket és nagyobbakat tudunk lélegezni.

Részlegenkénti leírás:

Wellness
Az uszoda mellett, szintén az első emeleten található a Wellness Paradicsom, ahol testileg és lelkileg is feltöltődhet! Merüljön el élménymedencénkben, kényeztesse magát szaunáinkban, masszázs szobáinkban, pihenje ki fáradalmait kényelmes pihenőinkben!
Egy izzasztó edzés vagy kimerítő úszás után tökéletes felfrissülésben lesz része, ahol a sport és wellness egyedülálló módon találkozik egymással. Létesítményünk páratlan értéke hogy a pazar pihenés és az aktív sport tökéletesen megfér egymás mellett.

A wellnessről általában…
A wellness mesterséges szó, a well being (jól-lét) és a wholeness, azaz teljesség (mások szerint fitness) szavak összeolvasztásából született.
A wellness a hosszú, egészséges és aktív élet iránti elkötelezettség, az egészségtudatos életmód szinonimája. Jóval többet jelent, mint a betegség hiánya: az optimális fizikai, mentális és lelki jólét elérésére irányuló életforma. Egyik legfontosabb elve, hogy a betegségek megelőzése jóval fontosabb, mint a gyógyításuk, az utóbbi ugyanis jóval több energiát és erőfeszítést igényel; emellett vannak betegségek amelyeknek a gyógyítása még nem is lehetséges, viszont tudatos életmóddal megelőzhető a kialakulásuk.
A wellness tulajdonképpen egy tanulási folyamat, amelynek során elsajátítjuk, hogyan hozhatunk olyan döntéseket, amelyek jobb életminőséghez vezetnek. Nem egyszeri kezelésekről van tehát szó, hanem egy hosszan tartó folyamatról, életmódról. Az így kialakított életforma célja, hogy az emberi szervek működését stabilizálja, ellenállóvá tegye.
A wellness sziget része a szauna sziget, mely tökéletes kikapcsolódást tesz lehetővé. Finn-, infa-, bioszaunáink mellett gőzkabinnal, sószobával és jégbarlanggal várjuk kedves vendégeinket.
Wellness részlegünk masszázs szobáiban svédmasszázs, frissítő masszázs, cellulit (fogyasztó) masszázs, aromarelax, gyógymasszázs, thai masszázs, shiatsu masszázs kezelések közül választhatnak.

Fitness
Várjuk Önt a Vizes Nyolcas fitness termében, ahol mindenki megtalálja a számára legideálisabb mozgásformát!

A régió legmodernebb Cardio és Erőgépeivel, profi személyi edzőkkel segítünk a fogyásban, alakformálásban és az állóképességed növelésében.
A fitness terem a legújabb fejlesztésű kardió és erőgép parkkal van felszerelve. A kardió gépcsalád tartalmaz futógépeket, lépcsőző gépeket, horizontális és vertikális kerékpárokat és ellipszisjárókat.

Személyi tréning szolgáltatásunk egyedülálló és korszerű, mindenki igényét kielégítő rendszer szerint épült fel. Külön figyelmet szentelünk annak, hogy mindenkinek a tényleges állapotához és kívánt cél eléréséhez szükséges profi edzéstervet állítsunk össze.
A torna rajongói részére panorámás, és a legmodernebb eszközökkel felszerelt aerobic terem áll rendelkezésre. Itt a legkülönfélébb óratípusok közül választhat: hot iron, alakformáló, body art, body ball, fight/ fittbox, kangoo, spinning, step, full kondi, csoportos köredzés, pilates.

Gasztronómia és szórakozás
Jól felszerelt étteremmel és bowlingpályával várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A nyári időszakban pedig a fagyizó és a tetőteraszi kávézó szolgáltatásai is rendelkezésre állnak.
Catering szolgáltatásunk a rendezvénytermek kiszolgálásán túl bármilyen, házon kívüli feladatra is kész. Legyen az 30 fős kerti mulatság, céges búcsúztató, születésnapi parti, vagy több száz fős rendezvény, esküvő.

Konferencia és rendezvénytermek
Ahol a sport és az üzlet találkozik...
Éttermünk mellett található konferencia és rendezvénytermeinkben különböző rendezvények lebonyolítását vállaljuk előzetes megbeszélés alapján, személyre szabottan. Legyen szó üzleti találkozókról, szakmai konferenciákról, céges rendezvényekről, szórakoztató programokról, a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidő Központ tökéletes választás mindenféle rendezvény lebonyolításához!
A rendezvényekhez két terem és egy tetőterasz áll rendelkezésre.
A kis rendezvényterem 100 m2-es, 60-80 fő befogadására alkalmas, míg a konferenciaterem, 320 m2-es, 100-200 főt képes befogadni. A nagyobb teremben mobil fal segítségével akár 2 különböző méretű szekcióterem is kialakítható. Komplett felszerelést biztosítunk az igényeknek megfelelően!
Fantasztikus lehetőségként ajánljuk uszodánkban, illetve wellness részlegünkben a vizes programok megszervezését is! A fantázia korlátlan, a megvalósítás biztos.
Kéthetenkénti éjszakai wellness programjaink népszerűsége meghaladja befogadóképességünket.

Csapatépítés felsőfokon
Önnek csak meg kell álmodnia, s mi teljesítjük kívánságát. Játékok, versenyek, feladatok, kihívások szárazon és vízen. Mini vízilabda torna olimpiai bajnokok – Kósz Zoltán, Székely Bulcsú, Steinmetz Ádám – vezényletével.

V-MED Orvos Centrum
„Ha Önnek fontos az egészsége, mi segítünk megőrizni!"
Minden ember vágya, hogy mind testileg mind szellemileg a lehető legtovább maradjon aktív! Ennek legfőbb akadálya az egészségünk romlása lehet. Minél mélyebben ismerjük meg szervezetünk működésének állapotát, annál hatékonyabb, személyre szabottabb beavatkozásra van lehetőség. Ebben segítenek szakembereink orvos diagnosztikai központunkban!
Ne habozzon felmérni egészségi állapotát!

Look Your Best Stúdió
A speedfitness a sportolás új dimenziója: minden egyes izom lényegesen rövidebb idő alatt és sokszorosan intenzívebben, valamint gyakrabban van edzve, mint bármilyen más konvencionális edzés során. Eredménye: gyors izomépítés, csökkenő súly, erőnlét- és állóképesség növekedése, látványos formálódás, szép bőr már heti 2 x 20 perc edzésidő alatt.

Gyerekközpontú megoldások
Mosolygó gyermekarcok...
A Vízipók Játszóház nem más, mint egy úszó és sport napközi, ahol 1-5 éves gyerekeknek integráltan óvoda rendszerben szakképzett óvónénivel és úszóoktatókkal tölthetik el hétköznapjaikat.
A Vízipók Játszóház várja a szülinapos vagy éppen mamájukat, papájukat ünneplő kicsiket és nagyokat. Szakképzett animátoraink segítségével bármilyen szülinapi, névnapi gyerekrendezvény szervezését és lebonyolítását vállaljuk. Egyéni megbeszélés alapján akár különleges helyszínen is, medencés parti keretében.

Térjen be hozzánk, és töltődjön fel!
Itt mindent megtalálhat egy helyen.

Jegyárak

Belépőjegyek: Hétköznapokon
(Ft):
Hétvégén
(Ft):
Uszoda belépő felnőtt 1 500 1 650
Uszoda belépő diák / nyugdíjas 1 300 1 380
Wellness + szauna belépő felnőtt 1 980 2 200
Wellness + szauna belépő diák / nyugdíjas 1 800 2 100
Wellness + szauna + uszoda belépő felnőtt 2 700 3 000
Wellness + szauna + uszoda belépő diák / nyugdíjas 2 450 2 650
Családi kedvezmény (min. 3 fő) - 10% - 10%
Gyerekjegy uszoda (2-7 év között) 780 600
Gyerekjegy wellness + uszoda (2-7 év között) 1 080 1 200
Kisérőjegy 500 500
Öltöztetőjegy 100 100
 
Uszoda, fitness kombinált:
Uszoda + fitness belépő (2 óra fitness) felnőtt 2 820 2 600
Uszoda + fitness belépő (2 óra fitness) diák / nyugdíjas 2 450 2 280
Wellness + szauna + fitness belépő (2 óra fitness) felnőtt 3 200 2 980
Wellness + szauna + fitness belépő (2 óra fitness) diák / nyugdíjas 2 880 2 700
Wellness + szauna + uszoda + fitness belépő (2 óra fitness) felnőtt 3 800 3 600
Wellness + szauna + uszoda + fitness belépő (2 óra fitness) diák / nyugdíjas 3 450 3 250
Uszoda + aerobic belépő (1 óra aerobic) felnőtt 2 680
Uszoda + aerobic belépő (1 óra aerobic) diák / nyugdíjas 2 300
Wellness + szauna + aerobic belépő (1 óra aerobic) felnőtt 3 060
Wellness + szauna + aerobic belépő (1 óra aerobic) diák / nyugdíjas 2 820
Wellness + szauna + uszoda + aerobic belépő (1 óra aerobic) felnőtt 3 650
Wellness + szauna + uszoda + aerobic belépő (1 óra aerobic) diák / nyugdíjas 3 280
 
Bérletek: Hétköznap + Hétvégén (Ft):
Uszoda bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) felnőtt 13 800
Uszoda bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) diák / nyugdíjas 10 800
Uszoda bérlet havi felnőtt 18 500
Uszoda bérlet havi diák / nyugdíjas 15 900
Wellness bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) felnőtt 13 200
Wellness bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) diák / nyugdíjas 13 280
Wellness + uszoda bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) felnőtt 25 200
Wellness + uszoda bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) diák / nyugdíjas 23 880
Gyermek bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) 7 000
Kísérőjegy bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) felnőtt 3 750
Uszoda bérlet 1 éves fényképes felnőtt 182 400
Uszoda bérlet 1 éves fényképes diák / nyugdíjas 165 600
Uszoda bérlet 0,5 éves fényképes felnőtt 102 000
Uszoda bérlet 0,5 éves fényképes diák / nyugdíjas 93 600
Uszoda + wellness + szauna bérlet 1 éves felnőtt 330 000
Uszoda + wellness + szauna bérlet 1 éves diák / nyugdíjas 300 000
Uszoda + wellness + szauna bérlet fél éves felnőtt 188 400
Uszoda + wellness + szauna bérlet fél éves diák / nyugdíjas 171 600
 
Uszoda, wellness, fitness kombinált:
Uszoda + fitness bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) felnőtt 23 210
Uszoda + fitness bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) diák / nyugdíjas 21 420
Wellness + uszoda + fitness bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) felnőtt 32 120
Wellness + uszoda + fitness bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) diák / nyugdíjas 29 810
Uszoda + aerobic bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) felnőtt 23 210
Uszoda + aerobic bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) diák / nyugdíjas 21 360
Wellness + uszoda + aerobic bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) felnőtt 32 120
Wellness + uszoda + aerobic bérlet 10 alk. (érvényes 45 napig) diák / nyugdíjas 29 810
Wellness + uszoda + fitness bérlet 1 éves felnőtt 389 290
Wellness + uszoda + fitness bérlet 1 éves diák / nyugdíjas 384 720
Wellness + uszoda + aerobic bérlet 1 éves felnőtt 384 780
Wellness + uszoda + aerobic bérlet 1 éves diák / nyugdíjas 380 280
Wellness + uszoda + fitness bérlet fél éves felnőtt 217 580
Wellness + uszoda + fitness bérlet fél éves diák / nyugdíjas 215 400
Wellness + uszoda + aerobic bérlet fél éves felnőtt 217 690
Wellness + uszoda + aerobic bérlet fél éves diák / nyugdíjas 215 400
Bérlethosszabbítás + 1 hónap 1 500
  
Hétköznapi kedvezményes bérletek (uszoda 8:00 - 12:00 és 19:00 - zárásig) csak wellness (10:00 - 13:00 és 19:00 - zárásig):
Uszoda + wellness jegy nyugdíjasoknak 13:00 óráig 800
Uszoda bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) 8 640
Csak wellness bérlet 10 alk. (érvényes 90 napig) 13 200

Szállásajánlatok a környéken

Attila Hotel*** - Budapest
Attila Hotel
Karin Hotel*** - Budapest
Karin Hotel

Itt talál minket

Szolgáltatásaink

AkadálymentesAromakabinBabafelügyeletBárBár a medencénélBowlingBüféÉtteremFedett medenceFedett pancsolóFinn szaunaFitnessGőzkamraGyerekmedenceInfra szaunaInternetJakuzziKávézóMasszázsNapozóágyParkolóPelenkázóPing-pongSókamraSzaunaSzoláriumTanmedenceÚszómedence

Látnivalók ~40 km-en belül

Hősök tere - Budapest

Hősök tere

A hatalmas terület három fő eleme az 1896-ban épül...
Budapest
Részletek »
Mátyás templom - Budapest

Mátyás templom

A Mátyás templom története az első Mária templomig...
Budapest
Részletek »
Szent István Bazilika - Budapest

Szent István Bazilika

A Budapesten található Szent István-bazilika Magya...
Budapest
Részletek »
Halászbástya - Budapest

Halászbástya

A Halászbástya Dunával párhuzamos főhomlokzata 140...
Budapest
Részletek »
Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/