Rólunk

Rólunk

A mondás is úgy tartja "Borban az igazság, gyógyvízben az egészség". Oldalunkon megismerheted a hazánkban található Gyógy és Termálfürdőket, Strandfürdőket és Aquaparkokat is. Sokan nem is tudják, hogy mennyire értékesek e fürdők gyógyvizei, milyen betegségek kezelésére és gyógyítására alkalmazhatók. A gyógy és termálvizek nemcsak a betegség kezelésében, hanem a megelőzésben is fontos szerepet kapnak. Szeretnénk egy teljes körű képet alkotni a Magyarországon fellelhető Gyógy és Termál fürdőkről valamint a fürdők által nyújtott gyógykezelésekről. Pár kattintással összeállíthatsz egy komplett üdülést, hiszen oldalunkon a fürdők mellett foglalhatsz szállást is, informálódhatsz a kiválasztott úti cél aktuális programjairól, illetve a térség látnivalóit is megtekintheted.

Céljaink

Töltsenek vendégeink akár rövidebb vagy hosszabb időt gyógyfürdőinkben, kívánjuk, hogy érezzék jól magukat, pihenjenek, fiatalodjanak meg, és legyenek mindig egészségesebbek.

Miért minket válasszon?

Mi szeretettel várjuk a hívását, és a legmagasabb színvonalú kiszolgálást nyújtjuk Önnek.Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/