Mágikus Pince - Eger

Mágikus Pince

Cím: 3300 Eger, Dobó u. 20.

Elérhetőségek:
Telefon: +3630/838-28-86
magikuspince@gmail.com

Web: Mágikus Pince

Leírás:

Számos egri pince várja látogatóit Egerben tüzes egri borokkal, de a Dobó utcában megnyílt MÁGIKUS PINCE egészen más élményeket tartogat a város lakosai és vendégei részére. Városnézés közben, borozgatás előtt vagy szomorkás esős időjárás esetén különleges élményekhez juthatnak.

AZ ÖTLET:Régóta töprengtünk, hogy mit is kellene kezdeni a Dobó u. 20. hatalmas pincéjével – mondta el a pince tulajdonosa Németh Zsolt. Az ötletet végül egy nyár eleji családi program adta, amikor is az egyik pesti szabadulószobában jártunk. Nagyon tetszett, és rögtön azon kezdtünk gondolkodni, hogyan lehetne mindezt Egerben is megvalósítani. Találtunk egy franchise partnert, az Exitpointot. Ők Budapesten 3 szobát üzemeltetnek a Fogaskertben, és külföldön is több pályát építettek. Egy hónap volt a pályánk megtervezése, további egy hónap a megépítése.

A JÁTÉK: Játszani mindenki szeret. Keresni valamilyen kihívást, megoldani, majd érezni a siker ízét. A Mágikus Pince erre remek lehetőséget biztosít. Az internetről már jól ismert „roomescape” játék valóságba átültetett változata, ahol 60 percnyi idő áll a játékosok rendelkezésére, hogy a játéktérből különböző helyiségeken át logikai és ügyességi feladatok megoldásával kijussanak. A virtuális valóságtól eltérően azonban ez nem csak 1 főre fókuszál, hanem igazi csapatmunka: minimum 2, maximum 8 fő vehet részt a játékban.

A HELYSZÍN:Megtapasztalhatják, hogy milyen érzés a valóságban is kinyitni a titkos ajtókat, a számzáras és kulcsos lakatokat; keresgélni és kombinálni a különböző képeket, kódokat, tárgyakat, megfejteni az újabb és újabb rejtvényeket. Egy nagyon látványosan berendezett, egyedi, izgalmas tematikájú és játékmenetű pálya várja az érdeklődőket. Ez a játék más, mint Magyarország többi szabadulószobája, hiszen a játéktér különösen hosszú. A három különböző helység összesen kb. 150 m2. A díszleteket hamisítatlan egri hangulat jellemzi: a pince mélyén találkozhatunk csontvázakkal, boroshordókkal, és rengeteg megoldásra váró feladvánnyal.

A HALADÁS ÉS A SZABADULÁS ÉLMÉNYE:A feladatok összeállításánál nem a megoldhatatlanságra törekedtünk,- vette át a szót Németh Réka, játékmester - hanem hogy a játék közben mindenki jól érezze magát. Sok egyedileg tervezett feladatot és különleges elemet tartalmaz a pálya, folyamatos akusztikai effektekkel. Célunk nem az ijesztgetés, nem ugrik ki a sötétből egyetlen rémisztő alak sem, nincs lenn semmilyen állat. Az adrenalin fokozásáról gondoskodik az egyre fogyó idő, a feladatok megfejtése és maga a bezártság-érzés.
A játékhoz nincs szükség sem lexikális tudásra, sem bármilyen nyelvismeretre - csak logikára, ügyességre és rengeteg csapatmunkára.

VAN SEGÍTSÉG! A képzett játékvezetők egy pillanatra sem hagyják magára a játékosokat: végig lehetőség van segítséget kérni, illetve ha a Játékmester azt tapasztalja, hogy a csapat nagyon elakadt, instruálja őket – persze soha nem konkrét megoldással, csak rávezetéssel.

CSAPATMUNKA:A feladatok közös gondolkodásra késztetik a játékosokat, melynek eredményeképpen a csapat még jobban összekovácsolódik. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, az ideális létszám minimum 4-5 fő a sikeres szabaduláshoz, és a legjobb, ha a csapat koedukált (hiszen mindenkinek másképp jár az agya), bár a kijutás természetesen még így sem garantált…Szállásajánlatok a környéken

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Superior**** - Demjén
Hotel Cascade Resort Spa & Conference Superior
Hunguest Hotel Flóra*** - Eger
Hunguest Hotel Flóra
Hotel Ködmön Bor és Wellness **** - Eger
Hotel Ködmön Bor és Wellness
Hotel Aqua Eger*** - Eger
Hotel Aqua Eger
Éden Panzió*** - Eger
Éden Panzió
Komfort Apartman - Eger
Komfort Apartman
Cecey Apartman**** - Eger
Cecey Apartman
Vénusz Vendégház*** - Eger
Vénusz Vendégház
Szent György Apartman - Eger
Szent György Apartman
Szalóki Üdülőház - Egerszalók
Szalóki Üdülőház
Centrum Vendégház - Eger
Centrum Vendégház
Kék Laguna Apartman*** - Egerszalók
Kék Laguna Apartman
Cecey Vendégház-Apartman**** - Eger
Cecey Vendégház-Apartman

Itt található

Látnivalók a környéken

Szépasszony-völgy - Eger

Szépasszony-völgy

A Szépasszony-völgy Eger legnagyobb kiterjedésű, ö...
Eger
Részletek »
Dobó tér - Eger

Dobó tér

A Dobó tér Eger legegységesebb, legzártabb tere. A...
Eger
Részletek »
Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/