Mire jó a Grapefruitmag kivonat?

Közzétéve: 2014 július 18.

Mire jó a Grapefruitmag kivonat? - Gyógyvizek.hu

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 80 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon, melyeknek semmi köze nincs a grapefriutmag kivonathoz és rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon.

Ezért is az egyetlen, eredeti!

TOP 4!
Az egyetlen eredeti Grapefruitmag kivonat koncentrátum a világon!, amely 1. vírus, 2. baktérium, 3. gombaölő és 4. sporicid* hatással rendelkezik!

Erôs antioxidáns hatása - semlegesíti a szabadgyököket* az agyban, a vérben, a sejtekben és a sejtmagban
*Ma már tudott, hogy testünk működése milliónyi kifinomult, de a tudomány által feltárt kémiai folyamatok eredménye. Amíg ezek a folyamatok nem borulnak fel, és természetes egyensúlyban vannak, addig erőnlétünk és egészségi állapotunk is kielégítő marad. A mai rohanó világ és életmódunkból adódóan azonban szervezetünket egyre nagyobb környezeti terhelésnek tesszük ki úgy, hogy mindeközben nem ismerjük a várható következményeket. A szabadgyökök fontos szerepet játszanak le szervezetünkben, de egyik felesleges teher is, a szabadgyökök tömkelege, amellyel lassan tönkre tehetjük a testünket. A szabadgyökös reakciók egy része a szervezet önfenntartó mechanizmusaiban is szerepet játszanak. Sejtjeink egy része azért termel szabad gyököket, hogy azok elpusztítsák a szervezetbe bejutott kórokozókat. Mások pedig olyan vegyületeket termelnek, melyek szabályozzák a véralvadást és vérnyomást. Szervezetünk védelmi rendszere, optimális esetben, a saját maga által termelt szabadgyököket képes semlegesíteni. Ha a kelleténél több szabadgyök kerül a szervezetünkbe, vagy nem adjuk meg testünknek a semlegesítő folyamatokhoz szükséges tápanyagokat, Grape Vital®-t, akkor az egyensúly felborul, és a szabadgyökök pusztítása már nem csak a kórokozókat fenyegeti, hanem szervezetünk ép sejtjeit is. A megfelelőtáplálkozásunkkal és a civilizációs ártalmak csökkentésével van esélyünk a természetes egyensúly helyreállítására.

Megvédi a sejteket egymástól elválasztó membránokat és a lipideket a szabadgyökök károsító hatásától
 
Lassítja az öregedést, (Világsiker!) fokozza a csontvelő felnőtt őssejt* produkció képességét! Ezek véráramba jutása után a belső beteg és sérült helyre való eljutását.

*Mi az őssejt, és hol található? Olyan sejttípust nevezzünk, amikor a petesejt és a hímivarsejt találkozásakor létrejön. Ezek az első sejtek, melyek 2 héten át, csakőssejtekké, vagyis tiszta őssejtekké osztódnak. A 15. napon kezdödik a sejtek specialódása, idegsejtekké, vérsejtekké, bőrsejtekké. Ma a tudományőssejtforrásának a csontvelő, periferiás vér őssejt (PBSC) és a köldökzsinórvér (CB). Őssejteket lehet még a vetélést követően a magzatvízben és a méhlepényben találni. A vérben egy felnőtt embernek átlagosan mikroliternként max. 5 őssejtje van. Ez 5 liter vérnél, 5 és 25 millióig terjed. Az őssejtek száma testünkben idős korunkra, 3-5 millióra csökken. Szervezetünkben másodpercenként egymillió sejt hal el, ami naponta majdnem 90 milliárdnak felel meg. Ezt naponta új sejtekkel kell a szervezetünknek pótolnia. Ezeknek, a régi sejtek funkciójába kell lépni. Minél kevesebb az őssejtek száma szervezetünkben, annál jobban keletkeznek hibák a sejtek információ vesztése által, amely a testünk oxidáció hatására alakul ki. De hibák vírusok és baktériumok, vagyis degenerativ elváltozások által is keletkeznek.A leghatékonyabbnak a csontvelő őssejtek bizonyultak. Ezek azőssejtek 3 szór nagyobbak és a legalakíthatóbbaknak minősültek, mint a más sejtjeink. Ezekben van az ősi információnk programozva. Testünk kialakulásakor közel 200 típusú sejt alakul ki. Az őssejt képes a későbbi életünk során, bármelyé átalakulni, mivel ebből a sejtből alakultak ki a szerveink és az egész testünk. Könnyen megtámadhatóak a szabadgyökös reakciók által. Ezért is fontos, hogy a Grape Vital szabályozza a szabadgyökök tömkelegét. Az őssejtek nagyon fontos szerepet töltenek be a szervezetünk gyógyulási folyamatában. Ezek a sejtek számos különböző, bármely típusú sejtté képesek átalakulni szervezetünkben. Ezek végtelen számban osztódnak és így pótolják a beteg sejtjeinket. Ez mintegy önkijavító rendszerként működik szervezetünkben. Képességük által, az osztódások során, vagy őssejtek maradnak, vagy pedig egy olyan sejtté alakulnak át, amely éppen szükséges, mint pl. egy, idegsejt, bőrsejt, vörösvérsejt, izomsejt. A károsult szervekhez érve, új sejté átalakulnak át, így a degenerativ elváltozott, vagy pl. egy szívinfarktus okozta károkat képes egy új és hibátlan sejttel pótolni.

Antidepressánt hatása:
– A hatóanyagok, Citral-Aldehyd, Pininen, Limonen, Linalool Alcohol, és etherikus olajok, ezeket az összetevôket a tudomány, mint antidepressánt ismerte el. Javítja és frissíti a vérkeringést. Kifejezetten az is elismert, hogy a köztiagyra (tahlamusra) stimulálóan hat. Ezáltal az egész testünkben aktiválják a kémiai folyamatokat. Egyszóval jó hatással van a kedélyre és az érzéki szerveinkre, és növeli az életkedvet.

Elôsegíti és javítja az oxigénszállítást szervezetünkben, elősegíti és javítja a tejsav felhalmozódásának lebontását az izmokban, és szervezetünkben  javítja és támogatja belsô szerveink mûködését, fôleg a máj és veseméregtelenítô mûködését, elôsegíti a koleszterin leépítését, támogatja a karnitin* szintézist, (Karnitin, L-karnitin, L-carnitine)

*A karnitin egy biztonságos, táplálékokban is jelen lévô, illetve a szervezetünkben, bizonyos mennyiségben aminosabakból termelôdô tápanyag, melynek döntô szerepe van a zsír lebontásában és a szervezetünk energia termelésében. A zsírszövetekbôl felszabaduló zsírsavak szállítása és a mitokondriumokban való elégetése az úgynevezett karnitin szállító rendszer segítségével történhet csak meg. A karnitin segíti a normális szívmûködést, megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja azok oxigénellátását, így növeli az állóképességet és késlelteti a fáradtságot. A karnitin segíti a zsírégetést, munkavégzés (edzés) elôtt beszedve annak hatékonyságát fokozza. Ma már azt is bizonyította a tudomány, hogy a karnitin képes fokozni az edzések közötti regeneráció sebességét (tehát nem csak diéta alatt hasznos), illetve a férfiak spermiumának minôségét, életképességét is javítja. Hatásos napi adagja 1000-2000 mg. Állati termékekben gazdag táplálkozás is csak kb. napi 100-300 mg karnitint biztosít. 


Elôsegíti a vasfelvételt min. + 50% -kal a táplálékból.

 
Viztelenítô hatás
Erôsíti az immunrendszert*,
*Immunrendszer: a szervezet védekezô rendszere, ami megvéd a fertôzéstôl, illetve idegen anyagoktól. Immunterápia: deszenzitizációnak is nevezik. Növeli az egyén ellenálló képességét az allergénnel szemben. Az immunterápia csökkenti az allergiás reakciót, de nem gyógyítja meg az allergiát. Olyan személyeknél javasolt, akik egy évben több mint három hónapon keresztül szenvednek allergiában.
Erôsíti a kötôszövetet, csökkenti a stresszhatásokat, támogatja a hormonháztartást, a neuro-transmitterek* képzôdését, a noradrenalint és a dopamint *heterogén biokémiai anyagok, amelyek az információt az egyik idegsejt és egy másik idegsejt között, annak kontaktpontján keresztül, a synapsén át továbbítják).
 
Kontrollálja a hisztaminkoncentrációt*, csökkenti az allergiahajlamot,
*Nagyon aktív természetes módon termelődő kémiai anyag, mely többek között akkor szabadul fel, ha az immunrendszer allergénnel találkozik. Az élôlények, elsôsorban az állatok szerveiben és vérében található, mely az aminosavból származó helyi hormon, erôs gyógyító-serkentô hatású, ma már mesterségesen is elôállított anyag, amelyet a szervezetben található hízósejtek bocsátanak ki.Hízósejtek: a fehérvérsejtek egy fajtája, mely központi szerepet játszik az allergiás folyamatokban. Ezen sejtek termelik a hisztamint és hozzá hasonló anyagokat. Tágítja a vérereket, növeli az áteresztôképességüket és serkenti a gyomorsav kiválasztódását. A hisztamin kapcsolódik az erek falában helyet foglaló receptorokhoz, ami értágulatot, duzzanatot eredményez. A hisztamin más receptorokhoz kapcsolódva viszketést, vörösséget, váladékfokozódást okoz. Ez az egyik fô okozója az allergiás tüneteknek. Különösen sok van belôle a bôrben, a bélben, a tüdôben és a hízósejtekben. Antigén-antitest reakció hatására szabadul fel a bôr hô és méreg okozta károsodását követôen. Antigén: olyan anyag (többnyire fehérje), amit a szervezet idegenként ismer fel. Antitestek: speciális fehérjék, amelyeket fehérvérsejtek termelnek és a vérrel keringenek. Az antitestek felismerik az idegen fehérjéket, mikroorganizmusokat, toxinokat (méreganyagokat), hozzájuk kötődnek és ezzel semlegesítve őket. Az antitestek az immunválasz részei. Hypoallergén: olyan termékek, amik a lehető legkisebb mennyiségben tartalmaznak allergént.


Lényeges szerepet játszik a kollagén-produkcióban*,
*(A kollagén a szervezetünk legfontosabb és legszükségesebb sejtalkotó, kötôszöveti fehérjéje. A kollagén, mint fehérje, biztosítja bôrünk simaságát és feszességét. Felelôs bôrünk és egyéb szöveteink rugalmasságáért és frissességéért. Az életkor elôre haladtával, -akár 16-17 éves kortól kezdôdôen- a szervezet által elôállított kollagén mennyisége folyamatosan csökken, a szervezetünk elvesztíti a természetes kollagén újratermelésének képességét. Elôször, -látható jeleként-, megjelennek a ráncok, a cellulitis, a száraz bôr, a bôr kezd petyhüdté válni, megjelennek az elsô ôsz hajszálak, a bôr veszít rugalmasságából. Az öregedés folyamata elkezdôdött. Ezt a folymatot a Grape Vital-nak köszönhetôen nagy mértékben le lehet lassítani, sok esetben vissza is lehet fordítani. A Grape Vital-t használó nôk 81%-nál volt megfigyelhetô a ráncok jelentôs kisimulása 4 heti használat után. A kollagén hiánya, szervezeti elváltozásokat és egészségügyi károsodásokat okoz! Az I. típus az ínra jellemzô, kötélszerû elrendezôdéssel. A tropokollagén helixet három fehérjelánc alkotja, amelynek mindegyike kb. 1000 aminosavból áll. Minden harmadik aminosav glicin. A Gly-Pro-X és a Gly-Y-HyPro szekvenciák gyakran ismétlôdnek. Az érett kollagén rost Cys-t nem tartalmaz, a keresztkötéseket Lys oldalláncok alakítják ki, miután a Lys lizil oxidáz segítségével aldehiddé alakult. A Pro és Lys hidroxilálásához a levegô O2-je, a-ketoglutársav, Fe++ és C vitamin szükséges.

- fokozza a reakció- és koncentrációkészséget,
- csökkenti a vérnyomást
- segít a pajzsmirigy működését optimalizálni
- a Strumma visszafejlődését aktiválja 

· A hatásért  a flavonoidok, és glikozidok felelősek, melyek meggátolják, hogy a kórokozók a saját anyagcseréjük számára fontos aminosavakat felvegyék. Ezen kívül a mikroorganizmusok (kórokozók, baktériumok, gombák et cetera) sejtfalából elvonnak olyan enzimeket, vagyis a citoplazmájának a membránját elpusztítja, s emiatt a kórokozó sejtek teljesen szétesnek, a kórokozók a szó szoros értelmében „elvéreznek”!
 
A Grape Vital (Grapfruitkern Extrakt Konzentrat GKE, Grapefruit Seed Extrakt Concentrate GSE) több számtalan baktériumon, víruson és gombatörzseken lett bevizsgálva. Ezeket oldalunkon a "hirek" - "tudományos" részlegben, vagy a letöltések alatt a "Tudományos kutatási eredményekben" van összefoglalva! Az influenza A vírust is semlegesíti. 

A Grapevital Grapefruitmag kivonat az EREDETI a piacon az összess többi hasonló névvel és jelzővel feltüntetett grapfruit csepp hamisítvány, utánzat, ezt több vizsgálat is igazolja. Ne dőljön be az olcsó hamisítványoknak!

Próbáld ki! Nyerj egy eredeti grapefruitmag kivonatot kedvenc fürdőd belépője mellé! A játékot az alábbi linken keresztül éred el: https://www.facebook.com/gyogyvizek.hu/app_385566501581629

Dr. Csabai Zsolt

A Grape Vital hatásai.doc © Copyright by Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
GMR-Group AG, Bereich Pharma, Forschung, Switzerland, 5/1994.

*az Európai Unió által előírt spórákon, az ANTSZ laboratóriumban letesztelt Grape Vital® minden pontban megfelelt! Így ez a szer a TOP 4 kórokozó család kiváló ellenszere! Spórákon, mint a TBC és bacillus anthracis fertőzésének, ismertebb nevén az anthraxnak (lépfene, pokolvar) is levizsgázott!

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Nefelejcs***Superior Hotel - Mezőkövesd
Már 8.750 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/