Medical wellness szálloda nyílt a mórahalmi termálfürdő szomszédságában

Közzétéve: 2015 március 11.
Címkék: család, gyógyfürdő, szálloda, wellness

Medical wellness szálloda nyílt a mórahalmi termálfürdő szomszédságában - Gyógyvizek.hu

  • A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült hotel a Széchenyi Terv keretén belül valósult meg.
  • A Hotel Elixír az első dél- alföldi medical wellness szállodaként nyitotta meg kapuit.
  • Sok új gyógyásztati kezelésre és mindenki számára kényelmes szobákra számíthatnak a vendégek.
  • Az első attrakció, az Elixír Welcome Csomag 20%-os kedvezményt ígér.
Az alig hatezer lelket számláló dél-alföldi Mórahalom lassan turisztikai nagyhatalommá növi ki magát gyógyvizének és világszínvonalú fürdőjének köszönhetően. A népszerűség azonban felelősség is. Az egyre növekvő látogatottsághoz és a vendégek változó igényeihez alkalmazkodva az innováció nevében épül és szépül a fürdő és környéke. Így az üdülőövezetben egyre több változatos és egyedi szolgáltatásokat nyújtó szálláshely épült az utóbbi időben.

A nem rég megnyílt Hotel Elixír *** hatalmas lendülettel robbant be a mórahalmi turisztikai életbe. Építési munkálatai lélegzetelállító gyorsasággal lezajlottak, hiszen a kivitelezés csak 2014 áprilisában indult. A 70%-ban a Széchenyi Terv Dél-Alföldi Operatív Program keretén belül megvalósult projekt már a sokadik sikeres uniós pályázat a régióban.

A Hotel Elixír *** nevéhez hűen az egészségmegőrzést és a betegségmegelőzést tűzte ki legfőbb céljául, így nem csak Mórahalmon, hanem a Dél Alfödön is elsőként viselheti a medical wellness szálloda címet. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült hotel hagyományos és alternatív terápiák széles skálájával, valamint számos wellness és szépítő kezeléssel várja a vendégeit. A szálloda különleges eljárásai közé tartozik a Dévény módszer, amely az idegrendszer ingerlése által a sérült izomzat állapotának normalizálását segíti elő. Ezzel a módszerrel már csecsemőkorban olyan eredményeket lehet elérni, aminek köszönhetően felnőtt korban nem lesznek mozgásszervi problémái a páciensnek. Jól kiépített kezelőhelyiségekkel és korszerű orvosi rendelőkkel, modern környezetben várják a szakemberek a gyógyulni vágyókat.


A szobák felszereltségének köszönhetően a mozgássérültek is kényelmes körülmények között tölthetik a gyógyulásra és feltöltődésre szánt idejüket. A kis-és nagy családok igényeit szem előtt tartva a hotelben két-és három légterű szobák és lakosztályok is találhatók. Ezek nagyobb baráti társaságok kényelmes pihenését is biztosítják.

A szálloda megnyitása alkalmából egyedi Welcome csomaggal lepi meg a vendégeit, amelyet március 7-től április 30-ig lehet igénybe venni. Az ajánlat keretén belül a kétágyas vagy franciaágyas szobák már 11.200.-Ft-os áron elérhetők egy főnek egy éjszakára. Aki él ezzel a kivételes lehetőséggel, az a svédasztalos reggelin és vacsorán kívül korlátlanul élvezheti a wellness nyújtotta kényelemet, valamint a Szent Erzsébet Gyógyfürdő színvonalas szolgáltatását.


Ha az oly csábító örök élet elixírjét nem is, számos más értékes gyógyulási és szépülési lehetőséget biztosít számunkra a Hotel Elixír, Mórahalom új szállodája.

Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / gyogyvizek.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/