Magyarország gyógyvizeinek képviseletében a Gyógyvizek.hu az V. Világfalu találkozón

Közzétéve: 2015 június 9.
Címkék: gyógyfürdő, kiállítás, világtalálkozó

Magyarország gyógyvizeinek képviseletében a Gyógyvizek.hu az V. Világfalu találkozón - Gyógyvizek.hu

A Világfalu kiállítás „Gyógyító Magyarország” utcáján található Gyógyvizek.hu pavilonját, naponta megközelítőleg 2000 látogató kereste fel. Az érdeklődők figyelmét az ország legszebb termál és gyógyfürdői, valamint a környezetükben található exkluzív szállodák és programok keltették fel.

A 2015. május 30-tól 31-ig Budapesten megtartott V. Világfalu kiállítás 20.000 látogatójának a Syma Rendezvényközpontba kellett ellátogatnia ahhoz, hogy megismerkedhessen az idei év díszvendégeivel és a magyar értékeket képviselő kiállítókkal. A kiállítás meghívott vendégei: Afrika (kontinentális), a Vajdaság (határon túli) és Törökszentmiklós (városi) voltak. Érkeztek viszont látogatók például Ausztráliából, Új-Zélandról, Japánból, Kínából, Indiából, Argentínából, Brazíliából, az Amerikai Egyesült Államok több államából, Dél-Afrikából, Angolából, Szudánból, Mauritániából, Európa országaiból, csoportok Kárpátaljáról, Erdélyből, a Felvidékről, a Vajdaságból és Magyarország számos településéről is.


Gyógyvizek.hu Útikalauz az V. Világfalu kiállítás

A Gyógyvizek.hu csapata több hónapos előkészületét követően első alkalommal vett részt kiállítóként ezen a nívós eseményen. A magyar tulajdonban lévő Gyógyvizek.hu pavilon munkatársainak legfőbb célja az volt, hogy megismertesse Magyarország gyógyvizeit, termálfürdőit és látnivalót az expóra érkező nagyközönséggel, valamint felhívja a figyelmet az országban megrendezésre kerülő kiemelt programokra és értékekre. Mindezeket egy saját „Útikalauz” című, kifejezetten erre a kiállításra készülő kiadványban is a látogatók rendelkezésére bocsátottak, melyet a későbbiekben is szívesen lapozgatnak és használnak az érdeklődők.


A rendezvényre több mint húszezren látogattak ki a két nap alatt, így a Gyógyvizek.hu standja folyamatosan élettel teli és nyüzsgő volt. Mutatva ezzel a magas érdeklődést az Európában egyedülállónak számító fürdőkultúra és az ahhoz tartozó orvosi kezelések, látnivalók, programok iránt! A két napos rendezvényen több mint 150 kiállító mutatkozott be és emellett számos kulturális és hagyományőrző műsor szórakoztatta a vendégeket. Az érdeklődők a többek közt megtekinthették a Magyarok az olimpiai játékokon című kiállítást, Somogyi György fotóművész képeit, és a Panoráma Világ Galéria több száz festményét. Ezer torokból hangzott el, a korábban a legnépszerűbbnek megszavazott 10 magyar nóta, neves kórusok és előadók közreműködésével. A Világfalu nagyszínpadán a hírességeken és szépségversenyen túl, melyet a Gyógyvizek.hu is szponzorált, egy fergeteges lagzin is részt vehetett a közönség, amelyet a jelképes esküvő szertartás 11 párja a Regélő Fehér Táltos 27 dobosa, a 60 tagú varsányi néptáncegyüttes és végül a Rimóci Rezesbanda alkotott. A nem mindennapi eseményt a vallási vezetők áldása, a Boldogság kapu, Galambos Lajcsi szép trombitaszóló ajándéka, majd a Mercy Együttes Lakodalmas Táncháza vezette le.


Nyereményjáték sorsolás! 

A második nap utolsó és egyben záró programja, a Gyógyvizek.hu által megrendezett nyereményjáték szerencsés győztesének kihirdetése volt, amelyben Dr. Tanka László a Világfalu főszervezője volt segítségünkre.

A rendezvény zárását megelőző konferencián többek közt azt is megtudhattuk, hogy a VI. Világfalu megrendezésére 2016. május 22-29 között kerül sor. A Gyógyvizek.hu csapata nevében reméljük, hogy a következő évben az ideihez hasonlóan ismét óriási számban köszönthetjük azokat az érdeklődőket, akik szívesen fedezik fel Magyarország rejtett kincseit és értékeit.

Az V. Világfalu kiállítás képekben:Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: Gyógyvizek.hu


A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Jagello Hotel - Budapest
Már 10.100 Ft / fő / éjtől
 Hotel President - Budapest
Már 30.000 Ft / fő / éjtől
 Császár Hotel - Budapest
Már 4.499 Ft / fő / éjtől
 Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Budapest
Már 40.000 Ft / fő / éjtől
 Danubius Grand Hotel Margitsziget - Budapest
Már 40.000 Ft / fő / éjtől
 Danubius Hotel Gellért - Budapest
Már 16.600 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/