Képriport a Brigetio Gyógyfürdőről

Közzétéve: 2016 március 25.
Címkék: fürdő, gyógyvíz, komárom, szauna

Képriport a Brigetio Gyógyfürdőről - Gyógyvizek.hu

A fürdőben működő egységek (nyári strandfürdő, uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyászati, reumatológiai szakrendelés, szauna világ) egyidejűleg kínálnak kulturált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt. A mozgáskorlátozott vendégek közlekedését lift segíti az épületben.

A gyógyászati részlegben elektroterápia, balneoterápia, gyógypakolások és reumatológiai szakrendelők, kezelők kaptak helyet. Továbbá lehetőség van komplex balneofizioterápiás kezelésre is a gyógyfürdőben. A kezelések OEP támogatással és támogatás nélkül is igénybe vehetőek, komoly szakmai múlttal rendelkező csapat ellátásában.

 


A fürdő területén található két szabadtéri gyógymedence (32-38 °C), egy beltéri gyógymedence (34-36°C), jacuzzi (33-35 °C), fedett uszodai medence (25-28°C), fedett tanmedence (30-33 °C), valamint a nyári időszakban úszómedence (24-26°C), élménymedence (25-28°C), csúszdával, játékokkal felszerelt gyermekmedence (27-30 °C) található.

A 62 Celsius fokos víz, melyet 1967-ben gyógyvízzé nyilvánítottak közel 50 éve szolgálja a vendégek gyógyulását, kikapcsolódását.Az aktív vendégek igényeit sportpályák (strandröplabda, kosárlabdapálya, lábtenisz) valamint sport- és szórakoztató programok szolgálják.


A fürdőzésen kívül a családos vendégek nyaranta modern játszótereinken szórakozhatnak, ahol számos csúszda, mászóka, kalózhajó, valamint egy római homokozó is várja az apróságokat.
Két finn, egy rönkszauna, valamint infra- és gőzszauna segíti az ellazulást. A szauna kertben dézsás merülő, vödrös zuhany, valamint egy napozótér teszi teljessé a szaunázás élményét. Heti három napon – a nyári időszak kivételével - szauna szeánszokat tartanak, valamint a vendégek az éjszakai fürdőzések alkalmával is ellazulhatnak a szeánszokon. A sószobákat allergiás és asztmás betegeknek ajánljuk, de immunerősítésre is kiválóan alkalmasak.Akár a Thermál Hotelt, akár kempingek, üdülőházak egyikét választja, a szállás ára tartalmazza a kedvezményes és korlátlan fürdőbelépőt. 2 éjszakától ingyenes kedvezménykártya is jár: pl. ingyenesen látogathatja a Monostori Erődöt, olcsóbban gokartozhat, bérelhet kerékpárt.Szállás:A cikkhez kapcsolódó ajánlás

Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/