Kedvezményes turisztikai lehetőségekkel vár mindenkit Gyula

Közzétéve: 2015 április 13.
Címkék: család, gyula, program, utazás

Kedvezményes turisztikai lehetőségekkel vár mindenkit Gyula - Gyógyvizek.hu

· Hatalmas turisztikai kampányt indított útnak Gyula.
· Gyula minden turisztikai szegmensét megmozgatva extra kedvezményekkel várja a vendégeket
· Ingyenes szaunapark, 3+1 akciók, kulturális- és szabadidős programok valamint ingyen bonbon is szerepel a kampányban.

Gyula városa hatalmas turisztikai kampányt robbant már a szezon előtt, ugyanis fürdőzésre, wellnessezésre, kulturális programokra és sütievésre csábítja vendégeit kivételes akciókkal.

„Be hedonist”, avagy Élvezd az életet!- így szól az egyszerű, mégis ütős szlogen, amivel azt az üzenetet szeretnék közvetíteni a szervezők, hogy nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy kikapcsolódjunk, megtehetjük ezt bármikor, főleg Gyulán.

A Gyulai Várfürdő és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. összefogásaként született meg a koncepció, amivel főként a fiatal és középkorú párokat szeretnék megszólítani. A Várfürdő, a szálláshelyek, a kulturális intézmények, a híres Százéves Cukrászda és a Kalandpark is csatlakozott a nagy volumenű vendégcsalogató bevetéshez.

A program keretén belül a fürdőbe látogatók ingyenesen élvezhetik a szaunapark nyújtotta feltöltődést, valamint két belépőjegy esetén a harmadikat díjmentesen kapják, a szállodák pedig három éjszaka foglalása esetén a negyediket ajándékba adják. Aki Erkel Ferenc szülőházába ellátogat, az ingyenesen nézheti meg Kohán György festőművész modern, világszínvonalú képeit a neki címzett képtárban, a Kézműves Kft által működtetett hangulatos cukrászdában pedig egyedi, kézzel készített bon-bonnal kedveskednek az édesszájúaknak. A Kalandpark izgalmas eszközeit is kedvezményes áron próbálhatjuk ki, hiszen a második jegyet ajándékként kapjuk a Gellény Birtoktól. A sokoldalú programcsokornak köszönhetően változatos élményekben gazdag napokat tölthetünk Gyulán kivételesen pénztárcabarát áron. Az egyedi akció április 6. és június 12., valamint augusztus 24. és november 27. között tart.

A kampány egyik célja az egységes arculat kialakítása, ezt célozzák meg azzal is, hogy a projektben több szálláshely ugyanazzal az ajánlattal várja a vendégeket. Mivel Gyula több intézménye is csatlakozott a programhoz, így a város is egy összetartó közösség képét mutatja. Gyula turisztikai szempontból a 10 legnépszerűbb úti cél között szerepel, ami azt bizonyítja, hogy egyre több turistát vonz a hangulatos kis város nyugodt légköre és a Várfürdő gyógyító vize.

A most indított egyedülálló kedvezményeknek köszönhetően, amelyet a jelentős reklámkampány is támogat, az eddiginél is nagyobb vendégforgalom várható a kevésbé forgalmas hétköznapokon is.  

 

Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / gyogyvizek.hu


A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Elizabeth Hotel superior - Gyula
Már 17.000 Ft / fő / éjtől
 Corso Boutique Hotel - Gyula
Már 12.450 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/