Hotel Aurora – a megtestesült nyugalom és gyönyör a Bükk hegység lábánál

Közzétéve: 2014 november 7.

Hotel Aurora – a megtestesült nyugalom és gyönyör a Bükk hegység lábánál - Gyógyvizek.hu

Négy csillaghoz méltó modern elegancia és kényelem, harmonikus fényjáték, számos lehetőség a kikapcsolódásra és felfrissülésre. Legyen szó pihenésről egy hosszú hét után, néhány eltöltött éjszakáról üzleti útjaink során, vagy hosszabb családi nyaralásról, a Hotel Aurora**** a legmegfelelőbb választás.

A közmondás szerint, ahol a szivárvány földet ér, ott kincs rejtőzik. És ahol a sarki fény? 
Ott maga a megtestesült nyugalom, és gyönyör!

28 lakóegységgel, minden igényt kielégítő wellness részleggel, mind a magyar, mind a nemzetközi konyha remekeit felsorakoztató étteremmel várja kedves Vendégeit, a feledhetetlen élmények garantáltak.

Ahol mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódást
A szálloda nevéhez hűen, a közel 400m2-es wellness részlegben is megjelenik a mesés, sarki fényeket idéző dizájn, a ledfényekkel megvilágított hangulatos pihenőtérben kellemesen ejtőzhetünk egy fárasztó nap után.


A 26-28°C-os feszített víztükrű beltéri medence, a kicsik és nagyok számára egyaránt kellemes felüdülést nyújt, a pezsgőmedencében pedig kellemesen ellazulhatunk, ha éppen úgy tartja kedvünk.

Akik a pihenés mellett szeretnék egy kicsit karbantartani magukat, a különböző kardio gépekkel felszerelt fitness termemben erre remek lehetőségeket találhatnak.

A szálloda szolgáltatásai között helyet kapott a fodrászat és kozmetika is a szépülni, megújulni vágyók nagy örömére.

A szálloda szaunái között megtalálható a hagyományos finn szauna, illetve az infrakabin és a sóbarlang is. A wellness élményt masszázsok teszik teljessé, szakképzett masszőr kezei között frissülhetünk és töltődhetünk fel.


Finn szauna
A szauna több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Eredete nem tisztázott, de tudjuk, hogy a finnugor népeknél ismert volt. A finneket nevezhetjük a szauna kultúra meghonosítóinak, mert náluk maradt meg leginkább ennek ősi hagyománya. Mentális és testi fittség eléréséhez is alkalmazhatjuk vagy ellenkezőleg „kimeríthetjük” vele magunkat egy stresszes nap vagy hét után.

Infraszauna
Az infraszauna lényegében a meleg gyógyító erejét felhasználva segít az ellazulásban és a relaxációban. Ezeknek a kabinoknak a működése nagyon egyszerű: a beépített infra sugárzók olyan hullámhosszúságú sugarakat állítanak elő, melyek nem a levegőt, hanem a testünket melegítik fel. Pontosabban a testünkben található víznek adják át a hőenergiájukat. Mivel testünk legnagyobb része vízből van, így az egész test egyenletesen átmelegszik.

A finn szaunától eltérően, itt nem a levegő melegszik fel és ezáltal a testünk, hanem közvetlenül a bőrünk alatti szövetek, ezért jóval alacsonyabb hőmérsékleten is megizzasztja a felhasználóját.


Sokszínű gasztronómiai élmények
A hagyományos magyaros ételek, reformkonyha, újdonságok, helyi sajátosságok, vegetáriánus ételek, speciális diéták és gyermek ételek mind-mind megtalálhatóak a konyha kínálatában, de nem hiányoznak a friss tojásételek, hidegtálak, friss gyümölcsök és gabonapelyhek sem.

A nyersanyagok beszerzése helyi beszállítóktól történik. Egy új konyha felszereltsége lehetőséget ad új ételkészítési eljárások alkalmazására.
A svédasztalos, illetve á la carte vacsora ételeivel harmonizáló kitűnő borok közül válogathatunk, melyek a legismertebb magyar történelmi-, valamint külföldi borvidékekről származnak.

Próbálja ki Ön is vendégszeretetünket, garantáljuk, nem fog csalódni!

Forrás: hotelaurora.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Aurora Hotel - Miskolc
Már 19.900 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/