Fürdők, ahol az apróságok is jól érezhetik magukat.

Közzétéve: 2014 augusztus 4.

Fürdők, ahol az apróságok is jól érezhetik magukat. - Gyógyvizek.hu

Nyaralást tervezel, vagy csak fürdenél egyet a gyerekekkel? Íme 10 fürdő, ahová a család legkisebb tagját(it) is nyugodtan magaddal viheted. Hiszen a hazai fürdők nagy többsége számos programmal és kialakított medencékkel várják az apróságokat.

A 2000-es évek óta óriási fejlődésen mentek keresztül hazánk fürdői. A többgenerációs fürdővé válás napjainkra talán 80%-ra tehető, mivel a legtöbb fürdő Családbarát belépőkkel, óriási zöldterülettel, játszótérrel és mesebeli kastélyokkal, csúszda parkokkal, baba úszással és aranyos programokkal szórakoztatja az apróságokat. Mutatunk párat!

1. Aqua Land Termál és Élményfürdő - Ráckeve:
A 32 °C-os gyermekmedencében, minden korosztály megtalálja a neki legszórakoztatóbb vízi elemet. Például egy félig elsüllyedt kalózhajó. 


2. Akácliget Fürdő - Karcag:
Az új gyermekmedence 2 térrel rendelkezik, melyből az egyik a csecsemők részére biztosít fürdőzési lehetőséget, a másik a 2 éven felüli gyermekek számára pancsolási, illetve vízhez szoktatási lehetőséget. 


3. Hajdúnánási Gyógyfürdő:
A fürdőben fontos szerepet kapott a gyerekek szórakoztatása. Ezt vízi elemekkel és sokszor vicces bohócok segítségével érik el. 


4. Tiszaújváros Gyógy- és Strandfürdő:
A szabadtéri strand öt élményelemekben bővelkedő medencével (vár-, hullám-, kaland-, úszó- és csúszdamedence óriáscsúszdákkal), napozásra alkalmas zöldterülettel, sportpályákkal várja a családokat a nyári szezonban. 


5. Harkány Gyógy- és Strandfürdő:
Fedett melegvizes medencében próbálhatjuk ki, a fürdőben rendszeresen megrendezésre kerülő Baba úszást. Ebben a gyönyörű környezetben ez kikapcsolódást jelenthet a piciknek és a szülőknek egyaránt. 


6. Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő - Sárvár:
Itt mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. A legidillibb dél-tengeri hangulatot idéző, amfiteátrum-szerűen szétterülő 5000 m2-es épület csupa kaland, csak fel kell fedezni.


7. Thermal Spa - Siklós:
A legkisebbeket a sekély vizű gyermekmedencékben felhőtlen szórakozás várja! Három különböző mélységű meleg vizes medence, vízi játékok és egy hatalmas szivárvány csúszda szerez felejthetetlen pillanatokat a gyerekeknek és kisbabáknak.


8. Túrkeve Termál- és Élményfürdő:
Minden korosztály számára kellemes időtöltést biztosító 30 C°-os gyermekmedence, sokféle élményelemmel. A csak ücsörögni vágyóktól a csúszda-betyárokig itt mindenki megtalálhatja a kedvére valót.9. Virágfürdő - Kaposvár:
A Dél-Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelülete 4400 m2-en. 17 féle, összesen 46 db látványelemmel, közkedvelt csúszdákkal felszerelve. Hátfal-befúvók, vízernyő, nyakzuhany, vízköpők, övzuhany, buzgárok, gejzírek, kamikaze csúszda, családi csúszda, anakonda, barlangcsúszda, barlangvízesés, vízfüggöny, sodrófolyosó, vízgombák teszik élménnyé a fürdést. A kicsik külön gyermekmedencében fürödhetnek. Az önfeledt pancsolás öröméről a föléje épített árnyékoló gondoskodik.10. Zalakarosi Fürdő:
Számos vizes attrakció nyújt itt élményt, a gyerekek a kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.Tipp:
Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!! :)

Forrás: gyogyvizek.hu / Fürdők Facebook profilja

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/