Esténként színpompás a Zalaegerszegi Termálfürdő!

Közzétéve: 2014 szeptember 22.

Esténként színpompás a Zalaegerszegi Termálfürdő! - Gyógyvizek.hu

A zalaegerszegi Termálfürdő nincs könnyű helyzetben, hiszen számos konkurens fürdő található a régióban. Azonban azt elmondhatjuk, hogy bár az egyedülálló üvegkupolás épület a legfiatalabb, mégis sikerült különleges szolgáltatásokkal újat alkotnia.

Noha a színpompa esténként szinte minden napos a fürdőben, azt mégsem csak a vizuális élmény kedvéért találták ki. Az épületbe áradó természetes fényt éjjel fényterápiás világítás váltja fel, amit több mint 10000 izzó biztosít, millió különböző színben pompázva. Az Európában egyedülálló szín- és hangterápia mellett a szabadtéri medencén kívül még 7 élményelemekkel teli termálvizes medence ígér kellemes kikapcsolódást. Látványos és tágas belső tere nyugodt hangulatot, a színes fény-, és hanghatások pedig ezzel harmonizálva békés időtöltést tesznek lehetővé.


A Zalaegerszegi Termálfürdőt bemutató imázsfilm!

A zalaegerszegi fürdő sajátosságai közé tartozik továbbá, hogy a belterek levegőztetése egy különleges szűrőrendszeren keresztül történik, ami teljes egészében kiszűri a kültéri polleneket, így az élményfürdő területe mentes az allergén anyagoktól. Ezt különösen így augusztus táján tudják értékelni az allergiában szenvedők. Kattints ide a fürdő megtekintéséhez!

Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!Tetszett összeállításunk?
Oszd meg barátaiddal is
és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!! :)Forrás: Gyogyvizek.hu / zalaegerszegitermalfurdo.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/