Életnagyságú dínók költöztek a Balaton- felvidéki Rezi mellé

Közzétéve: 2015 április 13.
Címkék: balaton, család, dinoszaurusz, élménypark, kalandpark, kikapcsolódás, kirándulás, program, rezi

Életnagyságú dínók költöztek a Balaton- felvidéki Rezi mellé - Gyógyvizek.hu

• Európában is ritkaságnak számító dinó-park működik a Balaton- felvidéken.
• A magyar Jurassic Parkban „dínógolni” is lehet.
• Adrenalin növelő és szórakoztató élményelemek színesítik a park szolgáltatásait.

Sokunkban a gyermekkor emlékét idézi fel a Jurassic Park című kultikus sikerfilm. Ki ne emlékezne a robusztus, de barátságos dinoszauruszokra, amelyek sok gyerek kedvencei lettek a filmnek köszönhetően? Ezt a varázslatos világot eleveníti fel élethű nagyságban a Balaton-felvidéki Rezi település határában fekvő a Dino- és Kalandpark.

A Magyarországon egyedülálló, de Európában is ritkaságnak számító élménypark igazi időutazásra, a több százmillió éves lények világába hívja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A dínók azonban nem csak méreteikkel nyűgözik le a közönséget, mozognak és hangot is adnak ki, így valóban az életre kelt Jurassic Parkban érezhetjük magunkat. Az egyedülálló őshüllők megcsodálásán kívül számos szórakoztató, kalandos program is várja az ide érkezőket, a hatalmas őslények hátára ülve akár dinógolhatunk is itt.

A különböző nehézségi feladatokat rejtő kötélpályán 6,5 méteres magasságban is kipróbálhatjuk bátorságunkat és rátermettségünket, az extrém mászófal pedig még ennél is nagyobb méreteket ölt, hiszen akár háromemeletnyi magasságba is merészkedhetnek a legvakmerőbb kalandorok. A trambulinok, ugrálóvárak, labdagömbök és az egyedülálló hidraulikus markológép kimeríthetetlen szórakozási lehetőséget nyújt a gyerekeknek, míg a csónakázó tó tökéletes családi programnak ad teret. Az élményparkban a kincsvadászok birodalma is várja a legelszántabbakat, ahol az aranymosás fortélyaira is fény derül, míg az ásványkincs kuckóban a föld gyomrában rejlő értékes anyagokkal ismerkedhetünk meg.

A Dino- és Kalandpark változatos programjainak köszönhetően a gyerekek a mozgás számtalan izgalmas formáját próbálhatják ki, míg a felnőttek saját határaik megismerésével különleges élményben részesülnek. Az egyedi élmény 4.000 Ft-ba kerül, családok kedvezményes áron vehetik igénybe az összes szolgáltatást, míg fogyatékkal- és állami gondozásban élő gyerekek számára ingyenes a belépés. Az egyedi létesítmény az őszi és téli szezonra bezárja kapuit, azonban hamarosan bárkinek újra része lehet a felejthetetlen élményben.

Májustól újra kalandra és Dinóra fel!

Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / gyogyvizek.hu


A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Hotel Kentaur - Siófok
Már 4.500 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/