Debrecenben is hódít a medical wellness

Közzétéve: 2015 április 9.
Címkék: aquatikum, debrecen, egészségügy, wellness

Debrecenben is hódít a medical wellness - Gyógyvizek.hu

• Debrecenben is medical wellness hotel nyílik.
• 40 akadálymentesített szoba, mozgásszervi rehabilitációra alkalmas wellness részleg és egy rendezvényterem alkotja a szálloda magját.
• Utána jártunk, hogy mik a medical wellness szállodák tipikus jegyei!

Felpezsdül az Észak Alföldi régió egészségturizmusa, ugyanis Debrecenben megépül az első medical wellness szálloda. A Garden Hotel Medical & SPA a sikeres pályázatnak és az uniós támogatásoknak köszönhetően a térségben egyedülálló, színvonalas szolgáltatásokat nyújtó intézményként várja a gyógyulni vágyókat. Már nyár végén, vagy ősz elején elfoglalhatják a vendégek a gyógyászatra és betegségek megelőzésére szakosodott hotelt.

A szállodában 40 akadálymentesített szobát, kifejezetten mozgásszervi rehabilitációra alkalmas wellness részleget és egy gyógyászati témájú konferenciáknak is helyt adó rendezvénytermet alakítottak ki. A tervek szerint magán orvosi ellátásoknak, az ortopédiai kezeléseken kívül többek közt sebészetnek és fogászatnak is teret ad majd a szálloda.

A gyógyszálló célcsoportként tekint a fizetős betegellátásra Debrecenbe érkező magyar és külföldi vendégekre és kísérőikre, így főleg az ő egyedi igényeiket szeretnék kielégíteni, de a wellness nyújtotta feltöltődésre vágyókat is szeretettel várják majd.
A tavaly decemberben tartott bokrétaünnepségkor már csak a tető felhúzása váratott magára, április 30-án pedig megkezdődhet az épület műszaki átadása.


Örülhetnek a debreceniek is, hiszen amellett, hogy fejlődik a város turizmusa, több mint 40 munkahelyet is biztosít majd a helyieknek a szálloda.

Miért válasszunk medical wellness szállodát?
A gyógyszállodák a 21. századi csoda, a wellnessezés élményét szeretnék megújítani azzal, hogy olyan plusz szolgáltatásokat biztosítanak, amelyeknek központjában az egészségmegőrzés áll. A vendéglátás és a gyógyászat összefonódásaként ezek az intézmények biztosítják az egészségi állapot aktuális helyzetének felmérését, a diagnosztikus kezeléseket, valamint a személyre szabott terápiákat is. Nem túlzó azt mondani, hogy a medical wellness szállodák azt a nemes célt tűzték ki maguk elé, hogy gyökeresen változtassák meg a társadalomban rögzült negatív szokásokat, és egészségtudatos gondolkodásforma felé tereljék a vendégeiket. Ha elmegyünk egy ilyen típusú szállodába, nem csupán egy időszakos gyógyuláson esünk át, hanem az életminőségünk és egészségérzetünk tartós javulását is elérhetjük. A speciális szállodák a korszerű felszereléseknek, és az orvosok szaktudásának köszönhetően, kellemes környezetben, kényelmi szolgáltatásokat is nyújtva kínálják fel a gyógyulás és a feltöltő kikapcsolódás lehetőségét.


Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / gyogyvizek.hu


A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Hotel Nagyerdő - Debrecen
Már 11.200 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/