Család-barát vizes élmények a Zalakaros - Gyógy és - Élményfürdőben

Közzétéve: 2015 március 13.
Címkék: család, élményfürdő, gyógyfürdő, program, zalakaros

Család-barát vizes élmények a Zalakaros - Gyógy és - Élményfürdőben - Gyógyvizek.hu

• Az 50 éves Zalakarosi Fürdő igazi családbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit.
• A Vizipók- Csodapók Gyermekvilág és a játszóház sokszínű élményelemekkel hódítanak a kicsik körében.
• Az egyedi családi szauna és a sóhomokozó a gyerekeket is bevezeti a wellnessezés világába.

A nyugat- dunántúli Zala megyében elterülő Zalakaros külföldi és magyar turisták által egyaránt kedvelt fürdőváros. A Zalakarosi Fürdő 50 éves múltjára visszatekintve számos változáson és fejlődésen ment keresztül az évek során, sikerének titka a sokszínűség, kreativitás és az igény arra, hogy teljes körű kikapcsolódási lehetőséget nyújtson minden korosztály számára.

A családok igazán egyedi család-és gyerekbarát szolgáltatásokkal találkozhatnak a fürdő kapuin belül. Itt a gyerekek tényleg teret kapnak, hiszen kedvükre mókázhatnak a bel- és kültéri medencékben vagy a játszóházban.

Vizipók- Csodapók mesebeli kalandjaiban lehet része a fürdőbe látogató lurkóknak, hiszen a híres mesefigura inspirációjára készült el a Vizipók- Csodapók Gyermekvilág, a fürdő különleges élményrészlege, amely a szabadban és beltéren is várja a gyerekeket. A kis vizi birodalom igazi kincses szigetként tömérdek felfedezni valóval káprázatja el a kicsiket, hiszen „Vizivilág ha feltárul sok-sok csodát is elárul”. Az élményrészleg egyik ilyen pókos érdekessége a kötélszerkezettel borított plafon, így a kis pók-gyerekek a hálóba kapaszkodva jutnak el a csodavilág olyan élményelemeihez, mint a vízpermetet locsoló kapuk és virágok, amelyek a kislányokat biztos rabul ejtik. A kisfiúk kedvenc tevékenységei ezzel szemben kétségtelenül a nagy vízágyú csaták lesznek. A különböző formájú, nagyságú és színű csúszdák pedig megunhatatlan szórakozási lehetőséget biztosítanak mindkét nemnek. Csodapók persze a legkisebbekről sem feledkezett meg, őket a babáknak és tipegőknek kialakított medence várja.


Ha az örökmozgók már kipancsolták magukat, akkor folytatódhat a móka a szárazföldön, a játszóházban. Végtelen mennyiségű és színű labda, csúszda, mászóka, hinta, kismotor és építőkocka várja a kalandozni vágyókat. A teljes kényelem érdekében a játszóház mellett gyermeketetőt, szoptatót, gyermek mellékhelységet is elhelyeztek.

A szülök és gyerekek a pihenés minden percét együtt élvezhetik a Gránit Gyógyfürdőben az olyan különlegességeknek köszönhetően, mint a 40-45 °C-os hőmérsékletre felfűtött családi szauna. Ugyanitt sóhomokozó várja a gyerekeket, finn szauna pedig a felnőtteket.
A különleges gyermekrészleg minden szórakoztató elemével együtt egy négytagú család számára kedvezményes áron, 5800 Ft-os áron érhető el.


A Zalakarosi Fürdő kapuin belül kivételesen tartalmas kikapcsolódásra számíthatnak gyerekek és felnőttek egyaránt. A gyermekközpontú szolgáltatásoknak és az élményelemeknek köszönhetően a Vizipók Csodapók Gyermekvilágnak biztos, hogy nagyon sok visszajáró kis vendége lesz.


Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / gyogyvizek.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Hotel Karos Spa - Zalakaros
Már 20.500 Ft / fő / éjtől
 Aphrodite Hotel - Zalakaros
Már 26.900 Ft / fő / éjtől
 Hotel Venus - Zalakaros
Már 21.900 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/