A wellness fürdők- és szállodák a legtutibb gyerekprogramok helyszínei

Közzétéve: 2015 június 7.
Címkék: család, danubius hotels, fürdő, wellness

A wellness fürdők- és szállodák a legtutibb gyerekprogramok helyszínei - Gyógyvizek.hu

• A Zalakarosi fürdő gyerekbarát attrakciója a Vizipók- Csodapók mesebirodalom.
• A Danubius Hotels szállodái játékosan fejlesztő animációs programokkal várja a kicsiket.
• A hagyományos homokozók mintájára kialakított sóval feltöltött játszóterek gyógyítanak is.

A wellness nyújtotta kényeztető szolgáltatások alapvetően a hétköznapok fáradalmait kipihenni vágyó felnőtteknek szólnak, azonban sok fürdő és szálloda kifejezetten gyerekbarát programokkal az egész család feltöltő és szórakoztató kikapcsolódásának lehetőségét kínálja.

A kisgyermekes szülők számára az egyik legfontosabb szempont a fürdő vagy a wellness szálloda kiválasztásakor a megfelelő felszereltség, vagyis, hogy az olyan nélkülözhetetlen kellékek, mint a babaágy, etetőszék, cumisüveg melegítő, pelenkázó és gyerekkád is elérhető legyen. Ezek az alapvető eszközök azonban nem merítik ki a gyerekcentrikus wellness szolgáltatások tárházát, hiszen a kicsik szórakozása ugyanolyan fontos, mint a felnőtteké. A szállodák és fürdők sokszínű és változatos kínálata között nemtől és kortól függetlenül minden kis vendég megtalálja a kedvenc wellness részlegét és elfoglaltságát.

A következőkben néhány változatos, kifejezetten a gyerekekre összpontosító fürdőt, szállodát és szolgáltatást szeretnénk bemutatni.


Igazi játékbirodalommal várja legkisebb vendégeit a Zalakarosi fürdő. A híres mesefigura, Vizipók- Csodapók inspirálta a Nyugat- dunántúli fürdőkomplexum gyermekvilágát. Nyáron a szabadban, télen pedig a fedett részlegen kalandozhatnak az örökmozgók a vízi meseországban. A pókhálószerűen kialakított, plafont borító kötélszerkezet, a vizet permetező kapuk és virágok, a csúszdák színes kavalkádja és a vízágyú csaták is a gyerekek felhőtlen szórakozását biztosítják. A legkisebbeket pedig a babáknak és tipegőknek kialakított medence várja. A vízi csodavilágon kívül egy minden képzeletet felülmúló játszóház is kialakításra került a fürdő kapuin belül, ahol végtelen mennyiségű és színű labda, csúszda, mászóka, hinta, kismotor és építőkocka mellett biztos, hogy senki nem fog unatkozni.

Akik több napos kirándulás keretében utaznak el, azoknak érdemes olyan gyerekbarát wellness szállodát választaniuk, ahol a porontyok is megfelelő környezetben mókázhatnak. A Danubius Hotels szerte az országban működtet olyan szállodákat, amelyek kifejezetten a családokat szólítják meg, az egyik ilyen csodálatos környezetben elhelyezkedő luxus létesítményük a Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz. A szállodában létrehozott családi apartmanokban egyedülálló kis kuckót alakítottak ki, ahol még külön gyerekfürdőszoba is található. A kerti játszótéren és a beltéri játszóházon, valamint a mókás pancsolást biztosító medencéken és élményelemeken kívül a szálloda a szülőket is szeretné kényeztetni az által, hogy animátorok bevonásával foglalkoztatják a gyerekeket, így az anyukák és apukák teljes biztonságban tudhatják csemetéiket, amíg a gőzölgő szauna vagy egy frissítő masszázs kényeztetését élvezik. A Danubius Bubbles Club a sárkányok érdekes világába kalauzolja a gyerekeket, ahol a mozgásé, a felfedezésé, a kreatív, fejlesztő feladatoké és a csapatjátéké a főszerep.


Különlegesen egyedi, gyerekek számára kialakított wellness szolgáltatás a sóhomokozó, ahol a kicsik játszva gyógyulhatnak. A kristálytiszta sóörleménynek köszönhetően erősödik a gyerekek immunrendszere és fejlődik a koncentrációs képességük, míg a kristálysó pára biztosítja a fehérben pompázó szobák tengeri klímáját, amely pozitív hatással van a légutakra. A sóval feltöltött játszótereknek ugyanaz a funkciójuk, mint a homokozóknak, vagyis bátran lapátolhatnak, áshatnak, építhetnek, szórhatják a sót kedvükre a gyerekek. Olyan páratlan terápia ez a kicsik számára, ami fájdalommentesen, sőt szórakoztatva gyógyítja őket.

Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!


Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / Gyógyvizek.hu


A cikkhez kapcsolódó ajánlás

Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/