A világ legjobb gyógyszállodája 2014-ben a hévízi NaturMed Hotel Carbona **** lett

Közzétéve: 2015 március 18.
Címkék: hévíz, szálloda

A világ legjobb gyógyszállodája 2014-ben a hévízi NaturMed Hotel Carbona **** lett - Gyógyvizek.hu

  • A hévizi NaturMed Hotel Carbona 2014 legjobb gyógyszállója lett a német Fit Reisen szerint.
  • Az elismerés első kézből, a vendégektől érkezett.
  • A szintén megtisztelő TripAdvisor díján kívül a szakma is értékelte a szálloda tevékenységét
A NaturMed Hotel Carbona a zsűritől kapta a legnagyobb kitüntetést, hiszen a német FIT Reisen utazási iroda a vendégek véleménye alapján ítélte oda a 2014 legjobb Health and Spa szállodája díjat a hévizi hotelnek.


A FIT Reisen kérdőíves módszert alkalmazva, a közönség szavazatai alapján osztja ki már hatodik éve a megtisztelő díjakat Health and Spa, Ayurveda és Wellness and Beuty kategóriában a legtöbb szavazatot szerző szállodáknak. A díj hatalmas elismerésnek számít, hiszen a Carbona Hotel nemzetközi viszonylatban a világ minden szállodáját maga mögé utasította gyógyszálloda kategóriában. Azonban nem csak egy értékes elismeréssel lett gazdagabb a hotel, hanem egy olyan fontos megerősítéssel is, hogy az általuk nyújtott színvonalas és minőségi gyógyszolgáltatásokkal maximálisan elégedettek a hazai és külföldi vendégek egyaránt.

A hévizi tó gyógyvizének pozitív adottságai mellett a szakszerű állapotfelméréseknek, a sokszínű kezelési módszereknek, a korszerű gyógyászati eszközöknek és a szakemberek empatikus hozzáállásának is köszönheti a szálloda a nagy elismerést.


Nem ez az egyetlen díj, amit a csodálatos hévizi környezetben elhelyezkedő szálloda elnyert az utóbbi időben, hiszen a TripAdvisor, a világ egyik legmeghatározóbb turisztikai információs és véleményformáló portálja is elismerte a tevékenységét. A Hotel Carbona a 10 legjobb hazai szálloda listájára is felkerült családbarát szolgáltatásainak köszönhetően, és elnyerte a TripAdvisor Traveller’s Choice 2015 díjat is. A döntés ebben az esetben is a vendégek véleménye és értékelése alapján született meg.

A látogatók elismerésén túl a szakma is díjazta a NaturMed Hotel Carbonat. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Turizmus Zrt. az Év szállodája címmel tüntette ki a hotelt. A szakmai zsűri több kritériumot is figyelembe vett, a bevételi mutatók mellett az innovatív módszerek, a szolgáltatások színvonala és a munkavállalók motiváltsága is meghatározó szempont volt a döntés meghozatalakor.


Ez azonban még nem minden, hiszen a balatoni régió egyik legdominánsabb szállodája az eddig felsorolt díjakon kívül az elmúlt 5 évben egy Turizmus Minőségi Díjat, egy European Health Spa Award-ot, két Magyar Termék Nagydíjat és egy MagyarBrands elismerést is bezsebelhetett.

Jártatok már a Hotel Carbonaban? Szerintetek mi lehet a siker titka?

Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / gyogyvizek.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/