A spa-csomagok mellett az élményfürdő- és a strandbelépő is fizethető SZÉP-kártyával

Közzétéve: 2014 április 9.
Címkék: egészségügy, élményfürdő, gyógyfürdő, szép-kártya, wellness

A spa-csomagok mellett az élményfürdő- és a strandbelépő is fizethető SZÉP-kártyával - Gyógyvizek.hu

Mire költhetem a SZÉP-kártyán megmaradt összeget? Megnéztük, hogy a szállásfoglaláson kívül milyen fürdőbeli szolgáltatások finanszírozhatók így.

Mint arról már korábban többször hallhattunk, a 2012-ben feltöltött SZÉP-kártya összeget idén május végéig kell elkölteni. Nem kevesen vannak ebben a helyzetben, ezért összegyűjtöttük, milyen fürdőszolgáltatások fedezhetők a kártyáról. Akik tehát nem szeretnének utazni, de sürgeti őket az idő, ezeket finanszírozhatják a SZÉP-kártyáról.

A strandbelépő SZÉP-kártyával fizethető, ahogy más fürdőbelépő, így élményfürdő jegy is. A gyógy- és wellnesskezelések és a tb-kezelések önrésze is finanszírozható így. 

A SZÉP-kártya mindhárom alszámlájával fizethetünk a fürdőben. Korábban csak a harmadik "zsebből" lehetett ezt megtenni, egy ideje azonban működik az átjárhatóság az alszámlák között. Finanszírozhatók így például a sokak által kedvelt gyógymasszázsok, a pakolások és a hidroterápiás kezelések költsége is. Vásárolhatók spa csomagok, és kényeztető masszázsok is szerepelnek a kínálatban.

Forrás: SpaMagazin.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Nefelejcs***Superior Hotel - Mezőkövesd
Már 8.750 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/