A melegebb nyárban és a SZÉP-kártyában bíznak a fürdők 2015-ben.

Közzétéve: 2014 november 16.
Címkék: fürdőszövetség, szép-kártya

A melegebb nyárban és a SZÉP-kártyában bíznak a fürdők 2015-ben. - Gyógyvizek.hu

A fürdőszövetség gyulai közgyűlésén elhangzottak alapján, a fürdők két fontos befolyásoló tényezőben bíznak a 2015-ös szezont nézve!

A hazai fürdők bevétel-növekedéséhez fontos szempont, hogy megmaradjon a kedvezményes adózási sávban a SZÉP-kártya. Továbbá, hogy a 2015-ös nyár jobb időt hozzon az ideinél. Amennyiben mindkét tényező teljesül, abban az esetben jövőre 3-5 százalék közötti bevétel- és forgalomnövekedést is elérhetnek a magyarországi fürdőhelyek. Ezt Juhász Szabolcs, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára mondta.

Az idei évről úgy nyilatkozott: az első öt hónap jól indult, 7,9 százalékkal növekedett a fürdőszolgáltatások árbevétele és 4 százalékkal a fürdőbelépőt vásárlók száma. Viszont a nyáron az egy évvel korábbihoz képest átlagosan csupán 0,5 százalékkal fogadtak több látogatót a létesítmények, ám a stagnáló forgalom ellenére 5,9 százalékkal sikerült növelniük a fürdőszolgáltatásokból származó árbevételüket.

A távirati iroda úgy tájékoztat, hogy a fürdőszövetség egyik legfontosabb feladata a következő évben a fürdővédjegy, mint nemzeti tanúsító védjegy használatának elindítása és kiszélesítése lesz.

Arról, hogy a SZÉP-kártyával milyen fürdőszolgáltatásokért fizethet a belépőjegyen kívül, itt tájékozódhatsz.

Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozzFacebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!! :)

Forrás:spamagazin.hu / gyogyvizek.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Hotel Piroska - Bük
Már 14.450 Ft / fő / éjtől
 Greenfield Hotel Golf & Spa - Bükkfürdő
Már 27.900 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/