A Hotel Cascade Resort & Spa****‏ új minősítést szerzett

Közzétéve: 2015 március 6.
Címkék: barlangfürdő, demjén, gyógyfürdő, szálloda

A Hotel Cascade Resort & Spa****‏ új minősítést szerzett - Gyógyvizek.hu

• A Hotel Cascade Resort & Spa****‏ hivatalosan is gyógyszállói rangot kapott.
• A termálvíz és a gyógykezelések számos pozitív hatással rendelkeznek.
• A Spa részleg nem csak gyógyítja, de különös hangulatával el is varázsolja a vendéget.

A Hotel Cascade Resort Spa**** ‏2015februárjától hivatalosan is csatlakozott a magyarországi gyógyszállók sorába. Ezzel a minősítéssel a szálloda Spa részlege új szintre lépett, hiszen nem csak egy jelentős rangot kapott, hanem hatalmas elismerést is a szakavatott bíráktól.

A Demjénben feltörő nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz magas kén tartalmának köszönhetően nagyon jó hatással van az ízületekre, a vas és metakovasav pedig lassítja az öregedést és szépíti a bőrt, a körmöt és a hajat.

A természet adta termálvízen túl a szakértelemnek és a befektetett munkának köszönhetően gyógykezelések széles skálája várja az ide látogatókat. Ilyen például a Hévízi iszapkezelés, ami csökkenti az ízületi fájdalmakat, és erősíti a porcokat, vagy a Hydromasszázs kezelés, amely fájdalomcsillapító és regeneráló hatású. A Cascade Relax, és a Cascade Frissítő masszázsok pedig stresszoldó, betegségmegelőző és ellazító hatással bírnak.

A termálvíz és a kezelések gyógyító erejét a szálloda vendégei is megtapasztalhatják az Aqua Spa és az Aqua Medical Spa kapuin belül.


Az Aqua Spa részleg amellett, hogy saját kútból feltöltött termálvizes medencével rendelkezik, mesebeli természetes hangulatot teremtő világával is elvarázsolja az embert. Az Aqua Medical Spa ezzel ellentétben eleganciájával és megannyi gyógy- és szépítő kezelésével nyűgözi le az ide látogató vendéget.

A Hotel Cascade Resort & Spa****‏ különleges világába érkezve a kellemesen üdítő kikapcsolódás lehetőségén kívül már hivatalosan is gyógyulhat minden kedves vendég.


Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!

Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!! :)

Forrás: Hotel Cascade / L.Réka / Gyogyvizek.hu

A cikkhez kapcsolódó ajánlás

Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/