A bűvös hetes, avagy 2014 legjobb szállodái

Közzétéve: 2015 április 18.
Címkék: aranynap, szálloda, wellness

A bűvös hetes, avagy 2014 legjobb szállodái - Gyógyvizek.hu

• Újra kiosztották a 2014. év legjobb szállodáinak járó Aranynap díjat.
• Ismét hét kategóriában mérettettek meg országunk fővárosi valamint vidéki konferencia és wellness szállodái.
• A közönség és a szakma közös véleményét tükrözik az eredmények.

Ismét átadták a 2014-es év legjobb szállodáinak járó Aranynap díjat, amivel a szolgáltatások minőségét, a befektetett munkát és az elért eredményeket értékelte a húsz éves múltra visszatekintő Day Holiday Kft. rendezvényszervező központ. Március 19-én már tizedik alkalommal tüntette ki a szakma a legszínvonalasabb és legvendégszeretőbb szállodákat, amelyek a Day Holiday partnereiként számos minőségi rendezvénynek adtak otthont.

A hét kategóriában a budapesti és vidéki szállodák külön-külön mérettettek meg, csillagaik számától függően a konferencia szállodák között négy, míg a wellness szolgáltatásokat nyújtó luxuskomplexumok között két díjat hirdettek ki, valamint az év legígéretesebbnek bizonyuló új szálloda címért is folyt a verseny. A szakma értékelésén kívül nagyban befolyásolta a döntést a szállodák által szervezett rendezvényeken résztvevők véleménye, valamint a Turizmus Online olvasóinak szavazatai, de különleges szempontnak számított a személyzet kedvessége és segítőkészsége is.

Lássuk melyik szállodák lettek 2014. év győztesei, hova érdemes a szakma és a vendégek szerint is ellátogatnunk 2015-ben!

A legjobb háromcsillagos konferenciaszálloda díját a Tó Wellness Hotel, Bánk kapta. A négycsillagos szállodák kategóriájában a legjobb budapesti konferencia szálloda az Aquaworld Resort Budapest, míg a legjobb vidéki konferencia szálloda az Abacus Business & Wellness Hotel, Herceghalom lett, az ország ötcsillagos konferencia szállodái közül pedig a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa büszkélkedhet a díjjal.


A konferenciaszálloda díj nyertese a bánki Tó Wellness Hotel

A legjobb wellness szállodák élvonalába a budapesti Continental Hotel és a vidéki, Gárdonyban található Vital Hotel Nautis került. A legígéretesebb 2014-ben megnyitott szálloda díját a sikondai Ambient Hotel & Aroma Spa zsebelhette be.

A jó hangulatú díjátadó rendezvénynek az Aquaworld Resort Budapest adott otthont, ahol a kellemes zene és gálavacsora mellett az Aranynap díj büszke tulajdonosai a szakma előtt is bemutatkozhattak.


Tipp: Izgalmas és érdekes cikkeket keresel? A Gyogyvizek.hu oldalán megtalálod!


Tetszett összeállításunk? Oszd meg barátaiddal is és csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, vagy látogass el weboldalunkra, ahol hétről hétre újdonságokkal, nyereményjátékokkal várunk!!

Forrás: L.Réka / gyogyvizek.hu


A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Ambient Hotel & AromaSPA - Sikonda
Már 18.000 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/