1 fotó most 2 belépőt érhet. Váltsd be a nyár legjobb pillanatait!

Közzétéve: 2014 augusztus 5.

1 fotó most 2 belépőt érhet. Váltsd be a nyár legjobb pillanatait! - Gyógyvizek.hu

Kedves Játékosaink! Az "1 fotó most 2 belépőt érhet. Váltsd be a nyár legjobb pillanatait!" nyereményjátékunk 2014. Szeptember 29-én VÉGET ÉRT. Köszönjük az eddig elküldött képeket! A Nyertesek páros belépőkkel gazdagotak. Gartulálunk Nekik! 

A nyár utolsó hónapjához érkezve egy új, ám mindenki számára ismert játékkal szeretnénk kedveskedni Nektek. Sajnos a legmelegebb évszakunk idén nem állt a helyzet magaslatán, reményeink szerint azért mindenkinek adódott lehetőség megmártózni hazánk kedvenc fürdőinek egyikében. A digitális technológia korszakát élve, manapság mindannyiunk zsebében ott lapul egy fényképezőgép, vagy kamera. Ha mégsem, akkor egy okostelefon vagy táblagép biztosan. Idegesítő funkcióik ellenére egy dologra biztosan jól használhatók! Megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat!! A legjobban sikerült fotóiddal pedig ne csak a telefonod memóriáját terheld, küldd el nekünk és nyerj vele szuper belépőket. Mutatjuk hogyan?!


Miért is indítunk fotópályázatot? Célunk, hogy a Gyogyvizek.hu Facebook oldalát és annak közösség teremtő erejét használva megismertessük mindenkivel a magyar fürdőket és a feledhetetlen pillanatokat, amiket ott tölthettünk! 

A játékszabály egyszerű:

- Küldd el nekünk az ( info@gyogyvizek.hu ) címre azt az 1 darab hazai fürdőben, strandon vagy Aquaparkban készült képet ( minta kép az oldal alján ), amin családoddal, barátnőddel, gyermekeddel, vagy a haverokkal együtt vagy lefotózva, és számodra emlékezetes pillanatot örökített meg. Lehet ez egy bulis éjszakai fürdőzés a haverokkal. Vagy egy meghitt romantikus este a barátnőddel/barátoddal. A momentum, ahogy a szomszéd kisfia megörül a fagyinak a strandon, vagy egy poénos csúszda szituáció, amit nem bírtál megállni nevetés nélkül. Szerkesztőségünk szívesen megjelenít bármit, ami a jókedvvel, a családdal, a közös együttléttel, és a fürdőkkel kapcsolatos. Természetesen a jó ízlés határain belül! :)

- Amint megkaptuk a felvételed, azonnal kitesszük Facebook oldalunkra,
ahol lehetőség nyílik mindenki számára eldönteni, hogy tényleg annyira "cuki,vicces,meghitt"-e a megörökített pillanat. Tetszését egy "like" gomb megnyomásával fejezheti ki.

- A fotó sikerességét NEM szerkesztőségünk szavazata határozza meg. (!)
Rád, ismerőseidre, az oldal használóira a jelenlegi 5700 lelkes olvasónkra bízzuk a döntést. Hiszen azt szeretnénk, hogy mindenki lássa, Te mennyire érezted jól magad a nyáron! Minden nap tapasztaljuk, hogy az érdekes történetek és élmények megosztása közelebb hozza az embereket egymáshoz. 

- Az a kép nyer, amelyiket a legtöbben lájkolják. Abban, hogy valaki a "kedvelés gombra" kattintson óriási szerepe lesz a fotód minőségének! Tehát kérünk mindenkit, hogy csak jó minőségű fényképet küldjön szerkesztőségünkbe. Fontos megemlíteni, hogy NEM versenyeztetni szeretnénk a felvételeket. Tehát NEM kötelező minden ismerősödnek megosztani vagy megkérni Őket, hogy "lájkolják", viszont esélyeidet nagyban növelheted a segítségükkel.

- Hetente kihirdetjük a legsikeresebb fényképek közül az első hármat. Magyarul ez azt jelenti, hogy az a három fénykép lesz a befutó, amik számban a legtöbb kedvelést kapják. 4.-5.-6. helyezettet NEM sorsolunk!

- A nyertes felvételek tulajdonosai páros belépőt nyernek a hozzájuk legközelebbi fürdőbe!
 Amennyiben az a fürdő még nem partnerünk, abban az esetben a soron következő közeli fürdőbe küldünk belépőt. A nyereményt postai úton juttatjuk el, amit személyes kapcsolatfelvétel során kérünk el Tőled!

TIPP:

- Küldj minőségi képet, és garantált a győzelem :) !

- Ne zavarja semmi a készülendeő kép tisztaságát!

- Az emberek szimpátiáját könnyen megnyerheted magadnak, ha tartalmas fényképet posztolsz magadról.

Hasznos információk: 

-
A játékban, csak az országhatáron belül található Gyógyfürdőkben, Strandokon, Aquaparkokban elkészített képek vehetnek részt!

- Egy kép csak egyszer játszhat,
moderátorunk természetesen törli a duplikációt.

- A játék nem része a Facebook marketing stratégiáinak. Díjbefizetéssel nem jár!!

- A játék 2014. augusztus 7-én kezdődik, és december 1-ig tart.

- A játékban 18. életévét betöltő személyek vehetnek részt. 

- Az obszcén hozzászólásokat, megjegyzéseket azonnal töröljük. A hasonló tartalmú képeket automatikusan KIZÁRJUK!

- Fényképed az info@gyogyvizek.hu email címre, vagy Facebookon a gyogyvizek.hu profil alatt üzenetben küldheted el!

Kívánunk Mindenkinek kellemes időtöltést és várjuk a sok-sok érdekes pillanatot ábrázoló képet! Bízunk benne, hogy közelebb hozhatunk Titeket egymáshoz! A játékot a gyogyvizek.hu szerkesztősége felügyeli!

Minta fotó:


A cikkhez kapcsolódó ajánlás

 Nefelejcs***Superior Hotel - Mezőkövesd
Már 8.750 Ft / fő / éjtől
Hirdetés


Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/