Dr. Petercsák Edit profilja
Dr. Petercsák Edit

Dr. Petercsák Edit Prémium

Elérhetőségeim: Beszélt nyelvek:

Magyar
English
Szakterületek:
Gyermekgyógyász, Homeopata

Kérdezzen a szakorvosoktól
Tegye fel bátran kérdéseit ingyenesen, regisztráció nélkül, anonim módon az Ön által kiválasztott szakorvosnak:
Kérdezzen most! 
Tekintse meg eddig válaszaim

Eddig megválaszolt kérdések száma: 7
Válaszra váró kérdések száma: 3

Kérdések - válaszok megtekintése 

Dr. Petercsák Edit vagyok, 1986-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház Gyermekegészségügyi Központjában helyezkedtem el, ahol 10 évig dolgoztam.

1992-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból, 2000-ben iskolaegészségtanból vizsgáztam. Harmadik gyermekem születése után a Radostyán székhelyű gyermek háziorvosi körzet orvosa lettem, mindennek már 13 éve. Kezdetben nem ismertem a homeopátiás gyógymódot, a szülőktől kaptam az első információkat, akik sikeres kezelésről számoltak be. Munkám során meggyőződtam róla, hogy ennek a terápiának valóban van helye a gyógyításban.

Kerestem továbbképzési lehetőségeket, és 2002-ben CEDH nemzetközi homeopátiás vizsgát, 2009-ben pedig a Pécsi Tudományegyetem Komplementer Medicina tanszékén "Klinikai Homeopátia" licence vizsgát tettem.

A homeopátiás szerek egyes betegségen önállóan is alkalmazhatók (pl.: léguti fertőzések, allergia, alvászavar, pszichés problémák stb.), de a hagyományos gyógyszerekkel együtt is szedhető.

Dr. Petercsák Edit magánrendelés
3530 Miskolc, Tizeshonvéd út 21/B.

Rendelési idő:

Délelőtt Délután
Hétfő-16:00 - 20:00
Bővebb információ  ÚtvonaltervezőDr. Petercsák Edit cikkei

Sérülések

2014.07.08

A sérülés helye, jellege alapján más homeopátiás szerekkel lehet kiegészíteni: Horzsolásos hámsérülésnél a körömvirágbó...


Gyomor - bélhurut

2013.07.17

Fontos,hogy hányás után csak kortyonként adjuk a folyadékot! B6 vitamint is adható. Hasmenés észlelésekor probiotikum ...
Gyógyszertárak a városban

Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/