Cikkek
A testemmel sokáig teljesen közömbös volt a viszonyom. Természetesnek vettem, hogy jól működik, hogy általában egészséges, hogy tudok vele sportolni, hogy a fiúknak tetszik. Nem voltam rá büszke, mert nem is tudtam, hogy az is lehetnék. Nem dicsértem, nem köszöntem meg neki semmi... a cikk folytatása »

2015 június 29.
A mostani időszak sokunknak komoly kihívásokat, és megoldandó feladatokat, esetenként durva szembesüléseket hoz. Ezek a nehéz, néha megoldhatatlannak tűnő feladatok egyre inkább sűrűsödnek. Vannak napok, amikor én is elgyengülök, magamba zuhanok, megkérdőjelezem azt, hogy vajon j... a cikk folytatása »

2015 június 17.
Többségében a betegeknek csak a súlyos szemfenéki elváltozások okoznak látászavarokat. A cukorbetegség okozta oxigénhiány és szemfenéki vérkeringészavar következtében a szemfenéki kiserek egy része elzáródik, így tovább romlik a vérkeringés a szemfenéken.... a cikk folytatása »

2014 október 8.
Ma már egyre jobban terjed a cukorbetegség a világon, Magyarországon közel 600 ezer ember küzd ezzel a kórral. A diabétesz nem jár fájdalommal, bár a túl magas és túl alacsony vércukorszintnek vannak tünetei. Ha kellő figyelmet fordítunk a megfelelő szinten tartására, akár évtize... a cikk folytatása »

2014 október 8.
Látását gyengébbnek érzi, szemüvegét gyakran kell cserélnie, kontaktlencséjét nem tudja már hordani? Korszerű terápiás lehetőségek a szaruhártya betegségek kezelésére Miskolcona cikk folytatása »

2014 október 8.
E heti Egészségtipp rovatunkban ahogy ígértük körbejárjuk a vízben és a zsírban oldódó vitaminok jelentőségét, és kiemelünk néhány fontos vitamint, mellyel elkerülhetjük az őszi-téli megfázásos állapotokat.a cikk folytatása »

2014 szeptember 22.

Minden jog fenntartva - Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.
2014 - 2015 | http://www.gyogyvizek.hu/